Kamis, 15 November 2012

kvenser for amerikanske Engagemen

Når Mubarak faldt fra nåde i Egypten revolution i det arabiske forår mange var bekymret for hvilken type af nye regering kunne overtage. Nogle foreslog, at da militæret var hovedsagelig i kontrol og venner med USA, som vi ikke havde noget at bekymre sig om. Plus, var mange af disse college-studerende, der startede ekiosku.com beli revolutionen også moderate muslimer eller helt liberale, accept af alle religioner. Andre spekulanter foreslog, at det muslimske broderskab tager, og vi bør være forsigtige, hvad vi ønsker i en ny ordning.

Mange sagde, vi ikke bør bekymre dig om det, og at alt ville være fint. I dag, det muslimske broderskab har overtaget, og tingene er ikke så glat som vi havde håbet på, og brotherhood er meget velorganiseret, og godt forankret politisk. De er i kontrol, de laver reglerne, og det er den måde, det vil være i fremtiden for et stykke tid. Hvad betyder det for USA 's og vores diplomatiske bestræbelser? Godt, har vi været lidt afvist af det muslimske broderskab, og bedt om at elskværdig udbytte til deres regel.

De vil selvfølgelig gerne have pengene fortsætter med at flyde i, og de indser de er ansvarlig for Suez-kanalen, og de anmoder om, at vi holde sender dem økonomisk støtte hvis vi ønsker at være deres venner. Noget vi vil kunne måske forhandles til en pris. Hvor jeg kommer fra dette kaldes afpresning, men i Mellemøsten er det hverdagskost, og måske det er på tide vi vænne sig til den. Når præsident Barack Obama gik til Egypten og gjort en stor tale, for hvilken han modtog en Nobels fredspris, var dette før den revolution, som endte i broderskabet overtagelse.

Rand Corporation udsendte en interessant forskning papir med titlen; "Det muslimske broderskab, sin ungdom og konsekvenser for amerikanske Engagement," af Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye og Erin York. Ifølge rapporten er der spaltningen muslimske broderskab Ungdom og;

"Børn kan blive fuldgyldige medlemmer af organisationen, men de kan affiliate med broderskab gennem organisationens spejder program. Når de når frem til gymnasiet, de kan indarbejdes i de MB studerende afsnit og begynde processen med at blive fuldgyldige medlemmer af organisationen. Der er et sekretariat i hver af Egyptens provinser og den unge sekretær er markedsovervågningscentre styrke obligationer blandt yngre medlemmer, rekruttere nye medlemmer, og forbereder partiets Ungdom for fremtidige ledelse."

Betænkningen og RAND Corporation forskningsopgave nævner ikke at samspillet mellem unge og ledelse er magen til det antikke Grækenland tradition, når det drejer sig om bonding. Det er dog sikkert sige. Som bekendt præsident Obama er okay med det muslimske broderskab lederrolle i Egypten og metoderne bruger de til at fastholde denne førerposition over tid, som han er angivet i kommentarer under sin mellemøstlige rejser.

Ikke alle muslimske broderskab ungdom har tendens til at komme sammen med Senior muslimske broderskab oprettelse. Nogle spørgsmål rutinemæssigt denne myndighed, stadig dem, der pause væk ikke vil finde sig medlemmer af broderskabet i fremtiden, men de kan ende levetid politisk opposition. I mange henseender måske vi bør nøje hvad vi ønsker, næste gang der er en opstand eller revolution et eller andet sted i verden. Vi bør ikke tælle vores kyllinger, før de skraverede, ej heller bør vi forventer et gunstigt resultat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar